Linksys LAPN300 Access Point
کد کالا : 7687
گارانتی آواژنگ
نوع آنتن : داخلی
قدرت آنتن : 3dBi
تعداد آنتن : 2 عدد
سرعت انتقال : 300Mbps
پورت شبکه (LAN) : 1 عدد
باند فرکانس : 2.400~2.484
اتمام موجودی
محصولات مشابه
-
D-Link DAP-2360 Wireless N PoE Access Point
12,830,000 ریال
-
D-Link DAP-2553 AirPremier N Dual Band PoE Access Point
7,750,000 ریال
-
-
-
-
TP-LINK EAP220 N600 Wireless Access Point
8,090,000 ریال
-
-
TP-LINK TL-WA801ND 300Mbps Wireless N Access Point
7,200,000 ریال
-
-
-
Tenda AP4 300Mbps Wireless N Access Point
6,000,000 ریال
-
Tenda AP5 300Mbps Wireless N Access Point
7,990,000 ریال
اکسس پوينت لینکسیس مدل LAPN300
Linksys LAPN300 Access Point
بدون شک تمامي کاربراني که با دستگاه هاي مرتبط به شبکه، به صورت حرفه اي و يا حتي غير حرفه اي کار کرده اند، نام لينکسيس (Linksys) را شنيده اند. نوآوري در توليد لوازم در دنياي شبکه و عملکرد تحت نظر کمپاني بزرگ همچون Cisco و Belkin باعث رشد چشمگيري در فروش محصولات Linksys در بازار آمريکا و دنيا شده است، در حال حاضر شرکت لينکسيس توانسته بيش از نيمي از فروش محصولات شبکه کشور آمريکا را به خود اختصاص دهد.
بسياري از کاربران اينترنت و يا شبکه مشکلاتي در برقراري هاي ارتباط با شبکه و يا اينترنت دارند و مي توانند به راحتي اين مشکلات را با استفاده از اکسس پوينت برطرف کنند.
اکسس پوينت از 3 نوع عملکرد پشتيباني مي کند که در زير به آنها اشاره کرده ايم:
Client Mode: مواقعي در محيطي کار مي کنيد که در آنجا اينترنت بيسيم وجود دارد و شما نياز به داشتن اينترنت باسيم داريد که به طور مثال آن را به سوئيچ متصل کنيد و از آن بهره بگيريد، يکي از پشتيباني هاي اکسس پوينت تبديل سيگنال بيسيم به سيگنال باسيم مي باشد.
Wi-Fi Accespoint: تبديل کردن اينتنرت باسيم به اينترنت بيسيم در بسياري از محيط هاي خانگي و اداري يک امر مهم مي باشد، که اين عمل با وجود اکسس پوينتي که مود WI-Fi Accespoint دارد، امکان دارد.
Repeat Mode (Extender): از ديگر عملکرد هاي اين محصول مي توان به تقويت سيگنال اين محصول اشاره کرد، به عنوان مثال در خانه و يا محيط اداره سيگنال ييسيم تا 20 تر را براحتي پشتيباني مي کند و نمي تواند بيشتر از 20 متر را تحت پوشش قرار دهد، در اين مواقع کاربر نياز به مود ريپيت (Repeat Mode) اکسس پوينت نياز دارد که بتواند سيگنال بيسيم را تقويت کند.
Bridge Mode: از طريق مود بريچ (Bridge Mode) مي توان دو شبکه را به راحتي از طريق سيگنال بيسيم به يکديگر متصل نمود.