بررسی کارت گرافیک 210 گیگابایت Gigabyte GT210 GV-N210D3-1GI
در میان گرافیک های ارزان قیمت ، می توان GF 210 را یکی از بهترین گرافیک های این رده در بازار دانست که توسط شرکتهای گیگابایت و ایسوس به صورت رسمی و با گارانتی آواژنگ و سازگار در بازار عرضه می شود . برندهای دیگر هم در این رده کارت گرافیک تولید می کنند ولی شناخته ترین آنها این دو برند می باشد که خدمت شما عرض کرده ام .
قصد دارم در این مقاله که بیشتر جنبه معرفی کارت گرافیک 1 گیگابایت DDR3  گیگابایت را دارد GF 210 را بیشتر برای شما معرفی کنم .
دقت داشته باشید که Gigabyte 210 بیشتر برای کارهای معمولی و روزمره که با کامپیوتر انجام میدهید کاربرد دارد و پیشنهاد می کنیم برای انجام بازیهای روز از گرافیک های قویتر مثل GT 610 , 630  استفاده کنید .
به این نکته هم دقت داشته باشید که 210 هم بازیهای با گرافیک نه چندان قوی را پشتیبانی می کند ولی برای مشاهده بهترین رزولیشن و بدون هنگ کردن در هنگام بازی باید از 2 کارتی که خدمت شما معرفی کرده ام یا کارتهای دیگر استفاده کنید . 

Gigabyte GF 210 از چیپ گرافیک GeForce 210 و ظرفیت ۱ گیگابایت بهره مند است. همچنین این کارت گرافیک از تکنولوژی CPU 40 نانومتری بهره مند است که باعث کوچکتر شدن سطح پردازنده و گرمای تولید شده نسبت به اعداد بالاتر می شود.
رابط این کارت گرافیک با مادربرد از نوع PCI-E 2.0 می باشد که یک رابط استاندارد در بین کارت های گرافیک می باشد.
نسل حافظه کارت گرافیک این محصول DDR3 می باشد که کمک شایانی به افزایش کارآیی محصول داشته است.
1891خروجی های این کارت گرافیک HDMI برای کیفیت Full HD ، DVI ، D-sub می باشد که قادر است تصاویر را با حداکثر رزولیشن ۲۵۶۰×۱۶۰۰ به شما ارائه دهد.
لازم به ذکر است که برای بهره وری از کارت گرافیک نیاز به یک منبع تغذیه ۳۰۰ واتی می باشد که اکثر سیستم های امروزی، میزانی بیشتر از آن را تامین می کنند.

ویژگی ها و فناورری های کارت گرافیک GV-N210D3-1GI گیگابایت
فناوری NVIDIA PhysX
موتور اختصاصی پردازش فیزیک هدف از تکنولوژی PhysX ایجاد یک سطح بالاتر برای بازی هاست تا شما از یک بازی با گرافیک فوق العاده نهایت لذت را ببرید. PhysX تکنولوژی انحصاری شرکت Nvidia می باشد که بر اساس هسته های پردازشی این شرکت موسوم به CUDA پایه گذاری شده است. ساخت حرکات فیزیکی در بازی ها اصلا کار ساده ای نیست. این امر در یک فضای بسیار پیچیده انجام می شود که بر اساس الگوریتم های فیزیکی ساخته شده که پیاده سازی آن به محاسبات ریاضی و منطقی بسیار پیچیده ای نیاز دارد. حاصل این محاسبات به دست آوردن یک محیط واقع گرایانه در بازی هاست. از انفجارات و گرد و غبارها گرفته تا شبیه سازی حرکت لباس، چهره و حتی اشک های روی صورت کاراکتر بازی توسط این فناوری، بیشترین نزدیکی به واقعیت را دارند. نرم افزار PhysX توسط بیش از 150 گیمر حرفه ای بررسی شده، توسط 10000 کاربر ثبت شده مورد استفاده قرار گرفته و توسط کنسول های مختلف بازی پشتیبانی شده است.

CUDA NVIDIA
برخی از نرم افزار و بازی های رایانه ای برای اجرا شدن روان و سریع نیاز به پردازش های محاسباتی سنگین دارند. فناوری انحصاری cuda شرکت nvida برای اولین بار در دنیا به برنامه نویسان و توسعه دهندگان این گونه نرم افزار ها اجازه می دهد تا از توان پردازشی کارت گرافیک های انویدا که در حقیقت همان هسته های پردازشی کودا هستند به صورت موازی در کنار پردازنده مرکزی استفاده نمایند. در حال حاضر هزاران نفر از برنامه نویسان برای سرعت بخشیدن به برنامه های خود از توان پردازشی کوادا استفاده می نمایند. شاید فکر کنید که این فناوری بیشتر در زمینه بازی و نرم افزار های کاربردی صدا و تصویر گرفته می شود ولی در حقیقت فناوری کوادا تاکنون در برنامه های اکتشاف نفت و گاز، طراحی محصول، تصویربرداری پزشکی و پژوهش های علمی توانسته جایگاه ویژه ای را به دست آورد.

HTPC یا یک سیستم دیجیتالی بر پایه یک کامپیوتر شخصی
شاید برای شما این اتفاق پیش آمده باشد که قصد پخش کردن فایلی از تلویزیون و یا سینمای خانگی خود را داشته اید و DVD Player شما امکان پخش آن فرمت به خصوص را نداشته باشد، بزرگترین مزیت HTPC پایان دادن به مشکلاتی از این قبیل می باشد. در واقع با داشتن HTPC هر نوع فرمتی را که در کامپیوتر قابل پخش باشد و در هر شکلی (DVD، USB، انواع memory موبایل و دوربین و. .. ) را می توانید در تلویزیون خانگی خود مشاهده نمایید!این کارت گرافیک دارای خروجی های متنوع تصویری از قبیل HDMI , DVI و VGA بوده که امکان استفاده از هر کدام از این درگاه های تصویری برای شما مهیا شده است.

ویژگی های تکنولوژی HTPC :
    پشتیبانی و نمایش تمامی فرمتهای ویدئویی و صدا موجود و فرمتهایی مختلف در آینده
    پشتیبانی از تمامی مدیاها مانند CD , DVD، انواع memory کارت های موجود و پورت USB

 HDCP
HDCP محافظ محتوای دیجیتال با پهنای باند بالا و یک شکل خاص از تکنولوژی مقابله با کپی رایت می باشد. این تکنولوژی در حال حاضر فقط توسط درگاه های DVI-D و HDMI منتقل می شود و باقی اتصالاتی که به نوعی میتوانند HD باشند توانایی استفاده از این تکنولوژی را ندارند

مقالات مرتبط :

قیمت انواع کارت گرافیک در فروشگاه آسا رایان