برگشت ایمیل فرستاده شده

در بعضی از مواقع ممکن است ایمیلی را به شاتباه برای فرد دیگری ارسال کنید که اصلا دوست ندارید در مورد محتوای ایمیل ارسال شده اطلاعاتی داشته باشد . راه حل چیست ؟ صفحه جیمیل خود را باز کنید.

در گوشه سمت راست صفحه فلش به سمت پایین را کلیک کرده و گزینه setting را انتخاب کنید.

از میان گزینه های آبی موجود در بالای صفحه Labs را انتخاب کنید.

در اینجا انتخابهای گوناگونی را مشاهده می کنید که می توانید آنها را فعال کنید. در میان آنها Undo send وجود دارد. این انتخاب را Enable کرده و save change را کلیک کنید.

از این به بعد به محض ارسال ایمیل یک گزینه Undo در بالای صفحه ایجاد می شود که در صورت دلخواه می توانید آن را انتخاب کنید.

شما با Enable کردن این انتخاب ازگوگل میخواهید تا پس از فرستادن هر ایمیل مقداری به شما زمان دهد تا در صورت بروز مشکل آنرا برگردانید..

منبع : phow