بررسی کارت گرافیک GeForce® GT 530 

شاید شما هم جزو آندسته از کاربرانی باشید که علاقه زیادی به بازیهای کامپیوتری دارند و دوست دارند از گیم های روز جهان بهترین استفاده را ببرند .  خوب این امر نیاز به یک سخت افزار قوی دارد . برای بازی باید 5 قطعه مادربرد ، پردازنده ، رم ، هارد دیسک و از همه مهمتر کارت گرافیک با هم مچ باشند . بیشتر کاربران فکر می کنند که یک سیستم مخصوص بازی فقط باید دارای یک گرافیک قوی باشد که این فکر اشتباه می باشد و تمام قطعات باید در کنار هم یک سیستم کامپیوتری قوی را در اختیار کاربر جهت استفاده بهینه قرار بدهد . 

با توجه به توضیحات مختصری که خدمت شما عرض کرده ام نمی خواهم یک گرافیک قوی را معرفی و بررسی کنم ، فقط میخواهم یک کارت گرافیک خوب در حد متوسط را کمی بررسی کنم ؛ شرکت پرآوازه nVidia در تولید چیپ ست کارت های گرافیک سابقه طولانی مدتی دارد و طیف محصولاتش از رنج قیمت پایین تا رنج قیمت بسیار بالا می باشد. از کارت های گرافیک با پایین ترین تکنولوژی AGP گرفته تا جدیدترین تکنولوژی های GDDR5 . 

کارت های گرافیک با تکنولوژی ها قدیمی به هیچ عنوان مناسب یک سیستم امروزی نیست چون کمتر سیستمی یافت می شود که این گونه گرافیک ها را پشتیبانی کند. همچنین کارت های گرافیک با جدیدترین تکنولوژی هزینه بسیار زیادی دارد و مناسب اکثریت کاربران نمی باشد. در این میان کارت های گرافیک با تکنولوژی GDDR3 مناسب ترین و مقرون به صرفه ترین کارت های گرافیک بازار هستند که مناسب هرگونه سیستم کامپیوتری می باشند که در ظرفیت های مختلف در بازار به وفور موجود است.

کارت گرافیک GeForce® GT 530 از میزان یک گیگا بایت حافظه با استفاده از تکنولوژی DDR3 و با پهنای باند ۱۲۸ bit بهره مند است . همچنین پورت های خروجی DVI , VGA , HDMI نیز وجود دارد که می توانید هرگونه مانتیور را با استفاده از یکی از این اتصالات به کارت گرافیک متصل نمایید. اینترفیس و رابط ان با مادربرد PCI-Express 2.0 x16 می باشد که رابط استاندارد در تمامی کارت های گرافیک فعلی می باشد. همچنین این محصول از Core Clock هشتصد مگاهرتر و Memory Clock هزار دویست مگا هرتز بهره مند است. سازنده این کارت گرافیک شرکت Timesaver می باشد که چیپ GeForce® GT 530 را درون محصول خود جای داده است. این کارت گرافیک با مقایسه با کارت های گرافیک دیگر رتبه ۱۵۸ را دارد .

شاید بتوان گفت کارت های گرافیک ۱۰۲۴ مگابایت با تکنولوژی GDDR3 پرفروش ترین کارت های گرافیک بازار باشند. آنهم بدین علت که این کارت های گرافیک قیمتی کاملا مقرون به صرفه دارند و از ظرفیت و کارآیی مناسبی برخوردار هستند به صورتی که می توانند اکثر بازیهای با گرافیک بالا را به راحتی در رزولیشن های متوسط اجرا کنند. در صورتی که CPU سیستم شما یکی از CPU های شرکت اینتل می باشد برای هماهنگی هرچه بیشتر میان این دو قطعه پیشنهاد می شود که یکی از کارت های گرافیک شرکت GeForce را انتخاب کنید. این کارت گرافیک برای مصارف خانگی ، اداری و تمامی زمینه های که نیاز به گرافیک متوسط دارند، توصیه می شود.

مقالات مرتبط :