بررسی تخصصی پردازنده A8-3850 ای ام دی 

شرکت AMD بر روی پردازنده های که در تابستان سال 2011 به بازار عرضه کرد، نام APU نهاده است. برای شفاف نمودن این مطلب باید گفت که APU ها در واقع ترکیبی هوشمندانه از پردازنده و کارت گرافیک هستند که توسط این غول تراشه سازی جهان توسعه یافته اند. اولین نسل این خانواده با کد رمز Llano با معماری 32 نانومتری تولید شده اند. این پردازنده چهار هسته ای قادر است عملیات های پردازشی را با سرعت 2.9 گیگاهرتز انجام دهد. از دیگر مشخصات این پردازنده می توان به حافظه 4 مگایایتی کش و همچنین کنترلر حافظه از نوع دو کاناله DDR3 سازگار با فرکانس کاری تا 1866 مگاهرتز اشاره نمود. تراشه گرافیکی که در دل این پردازنده جای گذاری شده AMD Radeon HD 6550D می باشد که با مصرف بسیار اندک خود، به عنوان یک مکمل در کنار کارت گرافیک اختصاصی می تواند در هنگام تماشای ویدئو های تمام اچ دی (Full High Definition) و سایر کار های متداول بر روی سیستمتان مورد استفاده قرار گیرد. A8-3850 از نرم افزارها و بازیهای چند مانیتوره، تا 4 مانیتور را پشتیبانی می کند. مصرف انرژی ذکر شده A8-3850 به همراه کارت گرافیک داخلی 100 وات گزارش شده است.

 

 پردازنده های خانواده فیوژن
واحد شتاب دهنده پردازشی که مخفف عبارت (APU) می باشد، در حقیقت ترکیبی از CPU چند هسته ای و GPU (واحد پردازش گرافیکی) بر روی یک تراشه است که از نظر مصرف انرژی بهینه شده است. پردازنده های فیوژن شرکت AMD یک تجربه جالب از سرگرمی های HD و سرعت و شفافیت بالا در کار با نرم افزار های چندرسانه ای و گشت و گذار دراینترنت را برای شما به ارمغان می‌آورد. با کامپیوتر های رومیزی که از تکنولوژی VISION استفاده می‌کنند شما می‌توانید یک تجربه غنی و آرامش بخش را در یک سیستم بی صدا و به صرفه از نظر اقتصادی تجربه کنید. تراشه گرافیکی مجتمع این پردازنده از پس کاربردهای اداری و سرگرمی به راحتی بر می آید و تجربه‌ای نرم و بدون پرش در اجرای ویدیوهای HD به شما هدیه می دهد.

تراشه گرافیکی رادئون HD 6530D با فناوری های پخش تصویر نوین
تمامی پردازنده های نسل اول خانواده APU سری A8 در دل خود تراشه گرافیکی Radeon HD 6550D را جای دده اند. 'رادئون اچ دی 6550 دی' یک تراشه مجتمع گرافیکی است که از 400 واحد پردازش جریانی در فرکانس 600 مگاهرتز استفاده می کند تا وظایف پردازش گرافیکی شما را بدون نیاز به خریداری کارت گرافیک اختصاصی انجام دهد. علاوه بر پشتیبانی از رابط برنامه نویسی DirectX 11، این تراشه با پشتیبانی از فناوری UVD3 می تواند انواع فرمت های تصویری را با سرعت بالا رمزگشایی و نمایش دهد. دیگر نگران سردرد ناشی از نگاه کردن ویدیو های لرزان خانگی نباشید، با کمک تکنولوژی ضد لرزش تصویر می توانید ویدیو های خانگی و آنلاین خود را با ثبات و بدون لرزش ببینید. فناوری AMD Perfect Picture HD نیز به صورت خودکار کیفیت رنگ و رزولوشن و کنتراست تصویر را افزایش می‌دهد، تجربه تصاویری که برای باور کردنشان باید آنها را ببینید. البته به یاد داشته باشید که برای انجام کارهای روزمره از قبیل تماشای فیلم، گشت گذار در اینترنت، کار بر روی فایل های آفیس روی این کارت گرافیک حساب باز کنید. توانایی این تراشه برای اجرای بازی های در سطح ابتدایی قرار دارد و نباید از آن به خصوص در بازی های سنگین و پیشرفته انتظارات بالایی داشت.


دو کارت گرافیک همزمان با فناوری AMD Radeon Dual Graphics
از آنجا که برای طرفداران بازی های رایانه ای دستیابی به بهترین کارایی گرافیکی در بازی ها همواره مد نظر است. شرکت AMD در پردازنده های شتاب یافته خود که به APU شهرت دارند، فناوری جدیدی به نام Dual Graphic در نظر گرفته است که هرگاه شما اقدام به اضافه کردن کارت گرافیکی AMD Radeon بنماید بتوان به طور همزمان از پردازنده مجتمع گرافیکی در کنار یک کارت گرافیک مستقل استفاده نمود. با این فناوری مسئولیت رسیدگی به نیاز های پردازشی بین تراشه های گرافیکی تقسیم می شود و بهترین کارایی ممکن برای لذت بردن هرچه بیشتر از بازی های مدرن و با گرافیک بالا فراهم گردد.

قیمت انواع پردازنده AMD (کلیک کنید)