کارت شبکه

برند

کارت شبکه

کارت شبکه (NIC) یک قطعه سخت افزاری است که معمولا یک برد مدار یا تراشه است که روی کامپیوتر نصب شده است تا بتواند به شبکه متصل شود. کارت های شبکه مدرن عملکردهایی مانند پشتیبانی از وقفه ورودی/خروجی، رابط دسترسی مستقیم به حافظه (DMA)، انتقال داده، مهندسی ترافیک شبکه و غیره را برای سیستم های کامپیوتری ارائه می دهند.

NIC با پیاده سازی مدار لایه فیزیکی لازم برای برقراری ارتباط با استاندارد لایه پیوند داده؛ مانند اترنت یا Wi-Fi، کامپیوتری با اتصال تمام وقت به شبکه را ارائه می دهد. هر کارت نماینگر یک دستگاه است و می تواند جریان داده ها را در شبکه آماده؛ انتقال و کنترل کند. کارت شبکه از مدل OSI برای ارسال سیگنال به لایه فیزیکی؛ ارسال بسته های داده در لایه شبکه و عملکرد به عنوان رابط در لایه TCP/IP استفاده می کند.

کارت شبکه به عنوان واسطه ای بین کامپیوتر و شبکه داده عمل می کند. به عنوان مثال؛ هنگامی که یک کاربر یک صفحه وب را درخواست می کنید؛ کامپیوتر درخواست را به کارت شبکه منتقل می کند که آن را به پالس های الکتریکی (پالسی که شکل موج آن به سرعت به نقطه ی اوج و تیز خود می رسد و به سرعت نیز به صفر بر می گردد) تبدیل می کند. این پالس ها توسط یک سرور وب در اینترنت دریافت می شوند و با ارسال مجدد صفحه وب به کارت شکه به عنوان سیگنال الکتریکی پاسخ داده می شود. کارت این سیگنال ها را دریافت می کند و آنها را به داده هایی که کامپیوتر نمایش می دهد ترجمه می کند.

در ابتدا کنترلر شبکه به عنوان کارت های توسعه که می توانند به پورت کامپیوتر، روتر یا دستگاه USB متصل شوند؛ اجرا می شدند. با این حال، کنترلرهای مدرن تر مستقیما در چیپست مادربرد سیستم تعبیه شده اند. در صورت نیاز به اتصالات مستقل شبکه؛ کارت های شبکه اکسترنال را می توان خریداری کرد. هنگام خرید کارت شبکه، مشخصات باید با استاندارد شبکه مطابقت داشته باشد.

اصطلاح کارت رابط شبکه، کنترلر رابط شبکه، آداپتور شبکه، آداپتور LAN به جای کارت شبکه استفاده می شود.

انواع کارت های شبکه

در حالی که کارت شبکه استاندارد یک برد مدار پلاستیکی است که برای اتصال به مادربرد کامپیوتر استفاده می شود؛ راه های مختلفی برای ایجاد این اتصال وجود دارد:

کارت شبکه بی سیم– این کارت های شبکه از آنتن برای دریافت بی سیم امواج فرکانس رادیویی استفاده می کنند. کارت های شبکه بی سیم برای اتصالات Wi-Fi طراحی شده اند.

کارت شبکه با سیم– اینها کارت های شبکه ای هستند که دارای جک ورودی برای اتصال کابل ها هستند. محبوب ترین فناوری LAN اترنت است.

کارت شبکه USB– این کارت های شبکه که اتصال شبکه را از طریق دستگاهی که به پورت USB متصل شده اند ارائه می دهند.

کارت شبکه فیبر نوری– اینها کارت های شبکه گران قیمتی و پیچیده تری هستند که به عنوان یک سیستم پشتیبان سریع برای مدیریت ترافیک شبکه در سیستم های سرور استفاده می شوند. این امر همچنین می تواند با ترکیب چند کارت شبکه انجام شود.

اجزای کارت های شبکه

اجزای کارت شبکه شامل موارد زیر می باشد:

سرعت– همه کارت های شبکه دارای سرعت هستند که بر حسب مگابیت در ثانیه یا Mbps نشان داده می شود. سرعت عملکرد کلی کارت را هنگام پیاده سازی در شبکه کامپیوتری با پهنای باند زیاد نشان می دهد. اگر پهنای باند کمتر از کارت شبکه باشد یا چندین کامپیوتر با یک کنترلر متصل شوند؛ این باعث کاهش سرعت لیبلینگ می شود. کارت های شبکه میان رده اترنت با سرعت 10 مگابیت در ثانیه، 100 مگابیت در ثانیه؛ 1000 مگابیت در ثانیه ارائه می شوند و انواع 1 گیگابیت در ثانیه را هم دارند.

درایور– این نرم افزار مورد نیاز است تا داده ها را بین سیستم عامل کامپیوتر و کارت شبکه منتقل کند. وقتی کارت شبکه روی سیستم نصب می شود؛ نرم افزار مربوط درایور را هم اجرا می شود. برای اطمینان از عملکرد مطلوب کارت شبکه، درایورها باید به روز باقی بمانند.

آدرس مک– آدرس مک / MAC آدرس های غیر قابل تغییری هستند که به عنوان آدرس شبکه فیزیکی هم شناخته می شوند. این آدرس های مک اختصاص داده شده به کارت های شبکه، برای ارسال بسته های اترنت به کامپیوتر استفاده می شوند.

چراغ نشانگر LED– اکثر کارت های شبکه دارای یک چراغ نشانگر LED هستند که در کانکتور قرار گرفته است تا زمان اتصال شبکه و انتقال داده ها را به کاربر اطلاع دهد.

روتر– گاهی اوقات یک روتر برای ارتباط بین سیستم و سایر دستگاه ها مورد نیاز است. در این حالت کارت شبکه به روتر متصل به اینترنت متصل می شود.